top of page
  • Admin

Αντικείμενα που συνήθως καταλήγουν στο φρεάτιο ενός ανελκυστήρα από απροσεξία


Δεκάδες τηλεφωνικές κλήσεις μπορεί να δεχτεί μια εταιρία ανελκυστήρων σε μόλις ένα έτος για θέματα απίθανα όπως εύρεση και αποκομιδή αντικειμένων από το κάτω μέρος του φρεατίου.

Πολλές φορές καταλήγουν αντικείμενα απίθανα όπως κοσμήματα, κινητά, κλειδιά, ολόκληρα πορτοφόλια, αρώματα, διαφημιστικά φυλλάδια, αναπτήρες, κομπολόγια και ότι είναι δυνατόν να περάσει από την σχισμή που χωρίζει τον θάλαμο από τον τοίχο του φρεατίου. Τα περισσότερα από αυτά εντοπίζονται σώα χωρίς φθορές, βέβαια παίζει ρόλο και το ύψος που ήταν ο ανελκυστήρας.

Συμβουλές για να προστατέψετε τα αντικείμενα σας και να μην καλείτε για ασήμαντους λόγους τον τεχνικό του ανελκυστήρα σας.

· Κάντε λίγη υπομονή πριν εξέλθετε από τον ανελκυστήρα για να μπείτε στο σπίτι σας.

· Ανοικτέ την τσάντα σας η ψάξτε την τσέπη σας αφού έχετε εξέλθει από τον ανελκυστήρα.

· Μην έχετε απασχολημένα όλα τα χέρια σας κρατώντας πολλά αντικείμενα μαζί.

· Μην κρατάτε τα κλειδιά με το χέρι το όποιο σπρώχνετε την πόρτα του ανελκυστήρα.

Συμβουλές ασφαλείας

· Αν το αντικείμενο σφηνωθεί ανάμεσα στον θάλαμο και τον ανελκυστήρα μην κλείσετε την εξωτερική πόρτα και καλέστε τεχνικό. Στην περίπτωση μετακίνησης του θαλάμου ίσως υπάρξει ζημία η ακόμη και ατύχημα.

· Μην πετάτε σκουπίδια φυλλάδια και άλλα εύφλεκτα αντικείμενα στο φρεάτιο.

· Μην πετάτε γόπες τσιγάρων στο φρεάτιο, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς λόγο εύφλεκτων υλών η αντικειμένων που έχουν σκόπιμα η τυχαία βρεθεί στο φρεάτιο του ανελκυστήρα

· Μην επιχειρήσετε τα ανοίξετε την πόρτα του ανελκυστήρα για να συλλέξετε τυχόν αντικείμενα που έχουν πέσει στο φρεάτιο.

· Πείτε στο συνεργείο συντήρησης του ανελκυστήρα σας να καθαρίζει ανά τακτά διαστήματα το φρεάτιο του ανελκυστήρα.

1.069 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page