top of page

®

Εταιρικό Προφίλ

Ασφάλεια Τεχνογνωσία Ποιότητα Μεράκι   

ανελκυστηρες χαλκιδα σπαρτη αθηνα θεσσαλονικη

  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ  ΜΕΛΟΣ

International Association of Elevator Engineers

NEXTLEVEL ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

                           ΑΦΟΙ ΔΗΜ. ΜΠΕΡΟΥΚΑ Ο.Ε.

16 / 07 / 2011 Έτος οικονομικής κρίσης. Όταν άλλες  Ελληνικές Επιχειρήσεις έβαζαν λουκέτο, εμείς αποφασίσαμε να ανοίξουμε τις πόρτες μας και να επιχειρήσουμε δίνοντας το παρόν στην Ελληνική αγορά και στον τομέα του ανελκυστήρα.

Εμπειρία

Έπειτα από 16 χρόνια εργασιακής εμπειρίας σε μία από τις μεγαλύτερες τότε στο χώρο Εταιρίες και έχοντας εγκαταστήσει πάνω από 450 ανελκυστήρες σε όλη την Ελλάδα, ανελκυστήρες σε πολυκατοικίες , μεζονέτες , νοσοκομεία , εργοστάσια , fast food , τράπεζες , εμπορικά κέντρα, ανελκυστήρες προσώπων, ατόμων με ειδικές ανάγκες , τροφίμων , φορτίων , οχημάτων και ειδικές κατασκευές, αποφασίσαμε να κάνουμε το επόμενο βήμα.

Η NEXTLEVEL είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των ανελκυστήρων από το 2001. Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα μας απευθύνονται σε επιχειρήσεις και ιδιώτες που επιθυμούν ποιοτικές λύσεις και υπηρεσίες.

Επενδύοντας σε επίλεκτο στελεχιακό δυναμικό, η NEXTLEVEL μπορεί σε κάθε περίπτωση να εγγυηθεί αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα.

τεχνικος ανελκυστηρων
συντηρηση ασανσερ

Χρονική περιγραφή εταιρείας και στελεχών

 

2001

Πρώτη επαφή με τον ανελκυστήρα και πρακτική εξάσκηση ως βοηθός εγκαταστάτη ανελκυστήρων σε καταξιωμένη στο χώρο εταιρία.

 

2002

Σε σύντομο χρονικό διάστημα μόλις ενός έτους δίνεται διάκριση από την εταιρία και προαγωγή σε εγκαταστάτη ανελκυστήρων.

 

2004 

Στην τότε μεγάλη οικοδομική ανάπτυξη τοποθετήσαμε περισσότερους από 300 ανελκυστήρες έως και το έτος 2009.

 

Παράλληλα η ανάγκες για νέους τεχνικούς εγκατάστασης μεγάλωναν και μας ανατέθηκε η εκπαίδευση νέων τεχνικών εγκατάστασης, συνολικά εκπαιδεύσαμε 8 τεχνικούς που μέχρι και σήμερα εργάζονται ως εγκαταστάτες ανελκυστήρων σε διάφορες εταιρίες.

 

2009

Ανάληψη καθηκόντων συντήρησης και ανακαίνισης παλαιών ανελκυστήρων για την συμμόρφωση τους ως προς την ορθή λειτουργία σύμφωνα με τα νέα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας.

 

2010

Γεννήθηκε η ιδέα για δημιουργία οικογενειακής επιχείρησης καθώς 3 μέλη της οικογένειας είχαν πολυετή πείρα στις εγκαταστάσεις, συντηρήσεις και ανακαινίσεις ανελκυστήρων, έτσι δήλα δήλα έγινε το πρώτο βήμα για την δημιουργία της εταιρίας.

 

2011

Νομιμοποίηση και αδειοδότηση της εταιρίας καθώς και όλων των στελεχών στις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες. Επίσης καταχωρήθηκε στο επαγγελματικό επιμελητήριο Αθηνών ο διακριτικός τίτλος ‘’NEXTLEVEL’’

 

Δημιουργήσαμε την ιστοσελίδα της εταιρίας με προσωπική εργασία πολλών μηνών για την ολοκλήρωση της.

 

Επαφή με όλους τους κατασκευαστές και προμηθευτές ανελκυστήρων και εξαρτημάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 

2012

Αγορά επαγγελματικών οχημάτων πετρελαίου (DIESEL EURO 5) για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών από τα κινητά συνεργεία της εταιρίας.

 

2013

Ραγδαία ανάπτυξη της εταιρίας αναλαμβάνοντας πληθώρα δημόσιων η και επαγγελματικής χρήσης έργων σε Αττική και προάστια. Επίσης άρχισε η εξυπηρέτηση κοντινών περιοχών όπως Χαλκίδα, Σαλαμίνα, Λαύριο.

 

Πληθώρα νέων εγκαταστάσεων ανελκυστήρων σε συνεργασία με επώνυμους κατασκευαστές σε Αθηνά και πολλές περιοχές της Ελλάδας.

 

2014

Ακόμη μια χρονιά με σταθερά ανοδική πορεία και δεκάδες συνεργασίες με μεγάλα brands και πολυκατοικίες σε όλη την Αθήνα.

 

2015

Σύσταση ομόρρυθμης εταιρίας και αλλαγή έδρας σε νέο χώρο στην περιοχή της Δάφνης όπου και στεγάστηκαν τα γραφεία της εταιρίας.

 

Επίσης διατηρήθηκε η παλιά έδρα ως αποθήκη διευρύνοντας έτσι την γκάμα των διαθέσιμων εξαρτημάτων και ανταλλακτικών που πιθανό να χρειαστεί εκτάκτως κάποιος ανελκυστήρας.

 

Κατασκευάστηκε νέα ιστοσελίδα διατηρώντας ωστόσο την παλιά καθώς και το blog της εταιρίας.  

Προμήθεια συστήματος παρακολούθησης και οργάνωσης ανελκυστήρων ‘’SRP LIFT’

 

Προμήθεια νέου τεχνικού εξοπλισμού συνεργείων υψηλών προδιαγραφών.

 

Εγκατάσταση συστήματος καταγραφής εικόνας / ταχύτητας καθώς και GPS στα οχήματα. Αυτόματη καταγραφή με την εκκίνηση του κινητήρα αυτόματη παύση, συνεχή εγγραφή, αισθητήρας καταγραφής κίνησης και κατά την απομάκρυνση από το όχημα.

 

Προμήθεια και ενεργοποίηση συστήματος ενημέρωσης / ειδοποίησης πελατών μέσω SMS ELEVATOR INFO

 

2016

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ IAEE International Association of Elevator Engineers 

 

Προμήθεια ενός ακόμα πετρελαιοκίνητου οχήματος EURO 5 για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας ώστε να διατηρηθεί η ταχύτητα ανταπόκρισης και τo χρονοδιάγραμμα  εργασιών στο ίδιο η και υψηλότερο επίπεδο... Επενδύουμε στην ποιότητα!

 

Αντιπρόσωπος της εταιρίας BARDUVA, κατασκευαστής συστημάτων ανύψωσης με έδρα την Λιθουανία.

 

Κάλυψη της ευρύτερης περιοχής της Πελοποννήσου και Νήσων 

 

Κάλυψη της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης και των γύρω περιοχών

2017

  

Από το 2017 η εταιρεία μας εξυπηρετεί  επιπλέον και την Κύπρο (παν Κυπριακή κάλυψη Λάρνακα - Λευκωσία - Λεμεσό  -Πάφος) Προς το παρόν εξυπηρετούμε μέσω συνεργείου από  την Αθηνά. Φιλοδοξούμε στην δημιουργία μόνιμου προσωπικού εξυπηρέτησης στο προσεχές μέλλον.

Από το 2017 η εταιρεία μας εξυπηρετεί  επιπλέον και Ευρωπαϊκές χώρες όπως: Αυστρία Κύπρος Βέλγιο Λετονία Λιθουανία Γαλλία Λουξεμβούργο Γερμανία Μάλτα Δανία Ουγγαρία Εσθονία Πορτογαλία Ηνωμένο Βασίλειο  Ιρλανδία Σλοβακία Ισπανία Σλοβενία Ιταλία Σουηδία Φινλανδία. Ακολουθώντας τα πρότυπα εγκατάστασης και πιστοποίησης της κάθε χώρας.

 

 

εταιρια ανελκυστηρων αθηνα θεσσαλονικη κυπρος

Αξίες

 

Ως εταιρεία ανελκυστήρων μας διέπουν ορισμένες αρχές και αξίες που καθορίζουν το ποιοι είμαστε και τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε:

 

Πρωτοτυπία και Ποιότητα

 

Παρέχουμε πρωτότυπες και λειτουργικές λύσεις, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για αποτελεσματικές και σίγουρες λύσεις. Ειδικότερα, η NEXTLEVEL δραστηριοποιείται ενεργά σε θέματα Έρευνας & Ανάπτυξης, προσβλέποντας στη δημιουργία ανταγωνιστικών και αξιόπιστων προϊόντων. 

 

Εξυπηρέτηση Πελατών

 

Σε κάθε περίπτωση, εγγυόμαστε την ποιοτική εγκατάσταση των προϊόντων μας εντός χρονοδιαγράμματος και προϋπολογισμού. Δεσμευόμαστε για την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, σεβόμενοι τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες της αγοράς.

Η εταιρεία μας διαθέτει το πιο σύγχρονο εξοπλισμό για κάθε εργασία στον ανελκυστήρα για το καλύτερο αποτέλεσμα και την πιο γρήγορη εξυπηρέτηση σας. Μαθαίνοντας από τα λάθη άλλων εταιριών βρίσκουμε την χρυσή τομή για να μην μείνει κανένας πελάτης δυσαρεστημένος. 

Σε κάθε περίπτωση, τα χρήματα του πελάτη θα πιάσουν “τόπο”! 

 

Περιβάλλον εργασίας

 

Πάγια αρχή της NEXTLEVEL είναι να παρέχει στους συνεργάτες τις καλύτερες δυνατές εργασιακές συνθήκες, σεβόμενη την προσωπικότητα και τα δυνητικά ερευνητικά ενδιαφέροντά τους. Σκοπός μας είναι η συγκρότηση ενός ιδιαίτερα παραγωγικού σχήματος με δυνατότητα αυτενέργειας, πρωτοτυπίας και αντίληψης.

 

Επαγγελματισμός και Ηθική

 

Διαπεραιώνουμε τις επαγγελματικές δραστηριότητές μας, διαπνεόμενοι, σε κάθε περίπτωση, από ένα βαθύ αίσθημα ευθύνης για τη δουλειά μας, για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Το “Επαγγελματισμός και Ηθική” για μας δεν είναι άλλο ένα ευφυολόγημα του marketing, αλλά μια βαθύτερη ανάγκη για τη δημιουργία υγιών σχέσεων συνεργασίας. Ευχαριστημένος πελάτης για μας πέρα από την προσωπική ικανοποίηση είναι και η καλύτερη διαφήμιση για την εταιρία. 

 

Συνεργάτες

 

Η NEXTLEVEL έχει επιλέξει να συνεργάζεται με εταιρίες σε όλον τον κόσμο ώστε να ικανοποιήσει κάθε απαίτηση κάθε γούστο και ανάγκη με μια από τις μεγαλύτερες γκάμες προϊόντων στην Ελλάδα .

Προϊόντα επιλεγμένα ένα, ένα με μεγάλη προσοχή ώστε να μην έχουμε δυσαρεστημένους πελάτες από δυσλειτουργίες και συχνές βλάβες.

 

εγκατασταση ανελκυστηρα

NEXTLEVEL και περιβάλλον

 

Δίνουμε μεγάλη βάση στην προστασία του περιβάλλοντος και προσπαθούμε να το μεταδίδουμε και στους πελάτες μας.

Η εταιρία μας εφαρμόζει συστήματα διαχείρισης και ανακύκλωσης παλιών εξαρτημάτων, υδραυλικών ελαίων και μπαταριών ανελκυστήρα. Δεν σταματάμε όμως εδώ! Δίνουμε ακόμα πιο πολλά κίνητρα και ευκαιρίες για να γίνει ανακύκλωση, όπως έκπτωση στην νέα εγκατάσταση και εγκατάσταση ανελκυστήρων νέας τεχνολογίας με πολύ μεγάλη εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας έως και 55 % ! Ένα ακόμα βήμα για την εταιρία είναι η τοποθέτηση στα οχήματα της φυσικό αέριο και αγορά νέων DIESEL οχημάτων με χαμηλά επίπεδα ρίπων και πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Είναι μια αλυσίδα γεγονότων που μας βοηθά όλους, μικρότερη κατανάλωση λιγότερα έξοδα χαμηλές τιμές. Σκεφτείτε και εσείς πράσινα… συμφέρει! 

 

Όραμα

 

Ως εταιρεία μας διέπει ακεραιότητα, ειλικρίνεια, δημιουργικότητα και αίσθημα ευθύνης. Πάνω στη βάση αυτών των αρχών, αντιμέτωποι με τις τεχνολογικές προκλήσεις της σύγχρονης αγοράς, οραματιζόμαστε:

Να συνδέσουμε το όνομα της NEXTLEVEL με την ποιότητα και οικονομία και κυρίως την ασφάλεια .

Να χτίσουμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, θέτοντας ως προτεραιότητα την ικανοποίησή τους.

Να καταξιωθούμε ως μία εταιρεία πρότυπο στην μελέτη την εγκατάσταση την συντήρηση την ανακαίνιση την πιστοποίηση και το DESIGN.

 

Πρακτική εξάσκηση

 

Αν επιδιώκεις μια γρήγορη εξέλιξη σε συνδυασμό με άριστη εκπαίδευση με τον σωστό τρόπο τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και πάνω από όλα τα πιο αυστηρά μέτρα ασφαλείας τεχνικού και επιβατικού κοινού η NEXTLEVEL σου ανοίγει διάπλατα τις πόρτες! Με όπλα την αγάπη, θέληση, ευφυΐα, συνείδηση, θάρρος με όλα αυτά θα πας μπροστά και σίγουρα ψηλά. Έχουμε αναδείξει πάνω από 8 άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς από το 2001 έως σήμερα, γιατί όχι και εσένα!

 

Ευκαιρίες Καριέρας

 

Η ανάπτυξη της NEXTLEVEL είναι ραγδαία και σταθερά ανοδική. Η NEXTLEVEL επενδύει σε έμπειρα και καταρτισμένα στελέχη που διαθέτουν την απαραίτητη γνώση και διάθεση για εργασία και νέες ιδέες. 

 

Απαραίτητα προτερήματα για μια θέση στην οικογένεια της NEXTLEVEL:

 

  • Άδεια συντηρητή η εγκαταστάτη ανελκυστήρων

  • Δίπλωμα αυτοκίνητου η και δικύκλου

  • Καλή γνώση αγγλικών

  • Καλή γνώση ηλεκτρονικού υπολογιστή

  • Προϋπηρεσία 

  • Άριστη ικανότητα ηλεκτροσυγκόλλησης

  • Βασικές ηλεκτρονικές γνώσεις

επισκευη ανελκυστηρων
συνεργεια συντηρησης για ανελκυστηρες
bottom of page