top of page
  • Admin

Εσκεμμένα λανθασμένη συντήρηση ανελκυστήρων με αποτέλεσμα την φθορά και αντικατάσταση ανταλλακτικών


Αναθέτουμε την συντήρηση του ανελκυστήρα μας σε εταιρίες για να επιμηκύνουμε την διάρκεια ζωής του με όσο το δυνατό μικρότερο κόστος, την επιμηκύνουν όμως;

Εδώ και αρκετά χρόνια παρατηρούμε σε νέους μας πελάτες υλικά συντήρησης που τοποθετούνται σε λάθος εξαρτήματα του ανελκυστήρα με αποτέλεσμα την συντομότερη- άμεση φθορά η και την εσκεμμένη καταστροφή τους.

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα που ίσως σας βάλουν σε υποψίες.

Παράδειγμα 1: Λίπανση κλειδαριών ανελκυστήρα με παχύρευστο λαδί με αποτέλεσμα να συσσωρευτούν σκόνες και το λάδι να πάρει την μορφή λάσπης, αποτέλεσμα αυτού να μπλοκάρει η κλειδαριά και να χρειαστεί να γίνει αντικατάσταση.

Παράδειγμα 2: Λίπανση ραγών ανελκυστήρα με λάδια χαμηλής ποιότητας όπως βαλβολίνες με αποτέλεσμα την γρηγορότερη καταστροφή των ράουλων σασί καθώς και των παπουτσιών (γλύστρες). Επίσης κάποια λάδια αφήνουν δυσοσμίες και είναι σε μεγάλο βαθμό καρκινογόνα.

Παράδειγμα 3: Λάθος αντισκωριακό - λιπαντικό σπρέι και λάδι σε σημεία κρίσιμα για την σωστή και αδιάληπτη λειτουργία του ανελκυστήρα όπως επαφές θηρών, επαφές διακοπτών και διάφορα ρελέ που θα πρέπει να καθαρίζονται με ειδικό σπρέι.

Παράδειγμα 4: Επίσκεψη τεχνικού ‘’με πολιτική αμφίεση’’ σε ανυποψίαστο χρόνο για να μην γίνει αντιληπτός ώστε να δημιουργήσει εσκεμμένα προβλήματα - καταστροφές ανταλλακτικών.

Η εταιρία NEXTLEVEL συμβουλεύει και προστατεύει τον καταναλωτή από την ημέρα ίδρυσης της μέσο του BLOG που δεν σταματά να σας ενημερώνει για ότι αφορά τον ανελκυστήρα σας.

Η εταιρία NEXTLEVEL διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και επενδύει στην συνεχή αναβάθμιση του.

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρίες ανταλλακτικών καθώς και λιπαντικών όπως: BP, CYCLON,TOTAL, WURTH, WD40, και πολλές ακόμα επώνυμες εταιρίες.

Με το παραπάνω άρθρο δεν θέλουμε να θίξουμε συναδέρφους που κάνουν σωστά την δουλεία τους παρά μόνο το κακό κομμάτι που κερδοσκοπεί και αμαυρώνει τον κλάδο.

64 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page