top of page
  • Admin

Χαμηλές τιμές σε πίνακες ανελκυστήρων και οι παγίδες που κρύβουν, πως μας δεσμεύουν, τι να προσέξω!


kleidoma pinaka anelkysthra

Ο συντηρητής σας ενημερώνει ότι είναι απαραίτητη για την ασφάλεια σας και την ομαλή λειτουργία του ανελκυστήρα η αλλαγή του πίνακα του ανελκυστήρα, πως πρέπει να κινηθώ; τι πρέπει να προσέξω πριν την τοποθέτηση του;

Θέλοντας να διαφυλάξουμε την εικόνα μας κάθε φορά που ανταποκρινόμαστε στα αιτήματα σας για προσφορά του πιο διαδεδομένου κομματιού που φέρει ένας ανελκυστήρας, αποφασίσαμε για ακόμα μια φορά να αναλύσουμε ένα μείζον θέμα όπως είναι η αντικατάσταση πίνακα ανελκυστήρα.

Κανόνας πρώτος: Καλούμε τουλάχιστον 3 εταιρίες να υποβάλουν τις προσφορές τους.

Κανόνας δεύτερος: Επιλέγουμε τον ιδανικό πίνακα ακούγοντας τις συμβουλές του τεχνικού που σας τον παρέχει.

Κανόνας τρίτος: Επιλέγουμε και υπολογίζουμε - συγκρίνουμε τα οφέλη μελλοντικά και όχι μόνο την τιμή αγοράς σήμερα.

Κανόνας τέταρτος: ζητάμε να μας προσκομίσουν πιστοποιητικά και τεχνικό φάκελο του προϊόντος κατά την παράδοση.

Κανόνας πέμπτος: απαιτούμε να μας υποβάλουν γραπτή βεβαίωση ότι ο πίνακας δεν φέρει συστήματα κλειδώματος.

Κανόνας εκτός: Κατά προτίμηση δεν επιλέγουμε πίνακα παραγωγής αποκλειστικά για / η από κάποια συγκεκριμένη εταιρία και επιλέγουμε πίνακα ευρέως γνωστό επώνυμο και με καλές κριτικές ( είναι εύκολο να εντοπίσουμε ένα τέτοιο προϊόν εάν σας το προτείνουν τουλάχιστον 2 εταιρίες εγκατάστασης) Δώστε μεγάλη προσοχή γιατί υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να αντικαταστήσετε και πάλι τον καινούργιο πίνακα στην περίπτωση που υπάρξει ρήξη με την εταιρία εγκατάστασης.

Κανόνας έβδομος: Μεγάλη προσοχή!! Όταν μια εταιρία σας προσφέρει έναν πίνακα με δυνατότητες που διαθέτουν και οι υπόλοιποι πίνακες που σας προσφέρουν λοιπές εταιρίες σε ιδιαίτερα χαμηλότερη τιμή από τους πίνακες που σας προσέφεραν άλλες εταιρίες, το πιθανότερο ο πίνακας αυτός να σας δεσμεύει και να φέρεικλείδωμα και περιορισμούς στην πρόσβαση από πιθανόν νέο συνεργείο συντήρησης.

Οι εταιρίες αυτές δεσμεύοντας τον πελάτη με την αλλαγή του πίνακα χρεώνουν αλόγιστα λοιπά ανταλλακτικά για να αποσβέσουν το χαμηλό κόστος εγκατάστασης του πίνακα και δεν ανησυχούν στο να χάσουν τον πελάτη καθώς κάποιο νέο συνεργείο θα αρνηθεί να αναλάβει το έργο γιατί το προϊόν θα του είναι άγνωστο και θα τον περιορίζει στο να έχει πρόσβαση στο λογισμικό του, έτσι η θα αντικαταστήσετε για ακόμα μια φορά τον πίνακα όπως χιλιάδες πολυκατοικίες που έχουν πέσει σε τέτοιες παγίδες η θα υποστείτε τους έμμεσους εκβιασμούς και θα επωμιστείτε το υψηλό αντίτιμα για τις υπηρεσίες τις εκάστοτε εταιρίας, προσοχή μεγάλη λοιπόν!

Κανόνας όγδοος: Απαιτούμε να δούμε η άλλο έργο η έστω φωτογραφικό υλικό αποδεδειγμένα από την παρούσα εταιρία εγκατάστασης. Ένα άριστο προϊόν από έναν ανειδίκευτο τεχνικό θα υποστεί βλάβες που πιθανόν να παρουσιαστούν μελλοντικά η και να γίνει με τέτοιο τρόπο η εγκατάσταση που θα δημιουργεί νωρίτερα από το προβλεπόμενο φθορές σε εξαρτήματα, επίσης χάνει την αξία του και την ποιότητα λειτουργίας του από τυχόν λανθασμένη εγκατάσταση.

Επίσης κάτι άλλο που έχει παρατηρηθεί, οι εταιρίες που μας δεσμεύουν με ύπατα συστήματα στους πίνακες ανελκυστήρων, προχωρούν σε αντικαταστάσεις πινάκων σε ήδη πελάτες τους χωρίς να είναι απαραίτητη η άμεση αντικατάσταση τους, έτσι λοιπόν με ευκολίες πληρωμής και τιμές κόστους υλικών ώστε να μην μπορούν να αλλάξουν εταιρία συντήρησης μελλοντικά και στο ενδεχόμενο που ζητήσετε άλλη προσφορά από κάποια εταιρία θα είναι σίγουροι ότι με την τιμή κόστους η και μικρότερη που σας έχουν προσφέρει θα καταλήξετε σε αυτούς και στον εν λόγω πίνακα δεσμοφύλακα!

kleidoma pinaka asanser

Προσοχή λοιπόν! Μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις ακόμα και στην περίπτωση που ο ανελκυστήρας σας έχει βλάβη και δυσκολεύεστε στην μετακίνηση σας.

Με το άρθρο μας προστατεύουμε και συμβουλεύουμε τον καταναλωτή. Δεν επιδιώκουμε να θίξουμε έντιμους συναδέρφους, επιδιώκουμε την ελευθερία του πελάτη καθώς και την απομάκρυνση - περιορισμό εταιριών που με αυτόν τον τρόπο μονοπωλούν και κερδοσκοπούν επενδύοντας χιλιάδες euro σε προϊόντα που δεν εξυπηρετούν τον πελάτη αντιθέτως τον παγιδεύουν.

5.520 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page