top of page
  • Admin

Πρόστιµο 10.000 € & ανάκληση της άδειας Ηλεκτρολόγου ∆΄ Ειδικότητας σε υπεύθυνο συντηρητή ανελκυ


Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, πρόστιμο 10.000 ευρώ & ανάκληση της άδειας Ηλεκτρολόγου ∆΄ Ειδικότητας στον υπεύθυνο συντηρητή του ανελκυστήρα, επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 3 στην Πτολεμαίδα, όπου έλαβε χώρα, τον περασμένο Αύγουστο (18/8/2016) θανατηφόρο δυστύχηµα – πτώση γυναίκας στο φρεάτιο του ανελκυστήρα, επέβαλε, με απόφασή της, στις 7/12/2016, η Διεύθυνση Ανάπτυξης της Π.Ε. Κοζάνης.

Σύμφωνα με την Έκθεση Ελέγχου του οργάνου/κλιµακίου, για τη διενέργεια ελέγχων ποιότητας παροχής υπηρεσιών, που παρέχονται από τους ασκούντες επαγγελµατική δραστηριότητα σχετική µε ανελκυστήρες, το δυστύχηµα προκλήθηκε εξαιτίας παροχής υπηρεσιών κακής ποιότητας από µέρος του συντηρητή.

Ο συντηρητής του ανελκυστήρα προσέφυγε, κατά της εν λόγω απόφασης, στην Αποκεντρωµένη ∆ιοίκηση Ηπείρου – ∆υτικής Μακεδονίας, η οποία, όμως, απέρριψε την προσφυγή του. Τα πρόστιµα, βάσει νομοθεσίας, καταβάλλονται εντός δύο (2) µηνών από την οριστικοποίησή τους, προθεσµία εντός της οποίας θα πρέπει να κατατεθεί στην αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας, το σχετικό καταθετήριο πληρωµής του ποσού. Εάν δεν πραγµατοποιηθεί η κατάθεση, το πρόστιµο βεβαιώνεται στην αρµόδια ∆.Ο.Υ..

62 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page