top of page
  • Admin

ΠΡΟΣΟΧΗ! εταιρείες ανελκυστήρων αντιγράφουν φωτογραφικό υλικό, κείμενα, υπηρεσίες και προσφορές της


Εδώ και αρκετά χρόνια ξαφνιάσαμε πολλούς με την πρωτοπορία, το πάθος και το πείσμα για αυτό που κάνουμε εδώ και 16 συναπτά έτη.

Οι στάσιμοι ανταγωνιστές βλέποντας την θετική ανταπόκριση του κόσμου προς τις υπηρεσίες που παρείχαμε άρχισαν να παραπλανούν καταναλωτές με παρόμοιες προσφορές που πάντα σχεδόν χρηματικά (οπτικά) φαινόταν πιο οικονομικές ώστε να μην προσεγγίσουν ακόμα περισσότεροι πελάτες την NEXTLEVEL ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ.

Τα τελευταία χρόνια έχουν παρατηρηθεί πάνω από 50 φαινόμενα αντιγραφής κειμένων, φωτογραφιών και άλλων μέσων προβολής, στις περισσότερες περιπτώσεις αφαιρεθήκαν μετά από σύσταση της εταιρείας η και παρέμβαση της νομικού μας συμβούλου.

Τα φαινόμενα αυτά δεν έχουν σταματημό τα τελευταία χρόνια και έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας.

· Αφίσες με έργα μας σε βιτρίνες και κτίρια ανταγωνιστών

· Φυλλάδια και προσφορές

· Συμφωνητικά

· Τεχνικοί μας με αλλοιωμένα λογότυπα εταιρείας

· Κείμενα παρουσίασης

· Φωτογραφίες από έργα μας παρουσιάζονται ως έργα τους

· Ακόμα και αντιγραφές στην κινητή διαφήμιση που φέρουν τα οχήματα μας

Συνιστούμε την προσοχή σε πελάτες και παρακαλούμε στην περίπτωση που διαπιστωθεί αντιγραφή φωτογραφιών από έργα μας η κείμενα η και υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία μας ενημερώστε μας ώστε να διαφυλάξουμε και να προστατέψουμε καταναλωτές και υποψήφιους πελάτες της εταιρείας.

Προς τους ‘’ συναδέρφους ’’ αυτούς που μας αντιγράφουν έχουμε να πούμε απλά πως ότι και να αντιγράψουν ότι και να κλέψουν παραμένουν παραπλάνηση για τον καταναλωτή και απλά μια αντιγραφή χωρίς πραγματική υποστήριξη.

Δηλώνει ανικανότητα στο να αναπτύξουν με τα χέρια τους την επιχείρηση τους.

Η NEXTLEVEL για όσους ξέρουν η για όσους θέλουν να μάθουν ξεκίνησε από το απόλυτο μηδέν χωρίς κεφάλαιο, μέσα, η χορηγούς, αναπτύχθηκε χάρη στο πάθος και την αγάπη για αυτό που κάνουμε και όχι γιατί αντιγράψαμε κάποιον άλλο.

Είμαστε πρωτοπόροι σε πολλά στον κλάδο του ανελκυστήρα και μας αντιγράφουν ακόμα και οι μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα η και τον κόσμο όπως έχουμε παρατηρήσει. Αυτό και μόνο αρκεί για να καταλάβει ο κάθε ένας πόσο σοβαρά βλέπουμε τη δουλειά μας, πόσες ώρες, μέρες και χρόνια ξενυχτήσαμε, στερηθήκαμε και κοπιάσαμε για να καταφέρουμε αυτό που είμαστε σήμερα.

Τα χέρια μας, τα έργα μας, οι πελάτες μας και οι προμηθευτές μας ξέρουν τι είμαστε, ποιοι είμαστε και με τι πάθος εργαζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια, ρωτήστε, δείτε και κρίνετε. Δεν θα αφήσουμε κανέναν ούτε να σπιλώσει το όνομα μας ούτε να εκμεταλλευτεί τον χρόνο και τον κόπο μας όλα αυτά τα χρόνια!

Με εκτίμηση

Μπερούκας Ανδρέας

69 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page