top of page
  • Εγκαίνια νέας στέγης από τον Πρόεδρο της

Εγκαίνια: Γινόμαστε αρωγοί στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια "ΦΛΟΓΑ"


Η Nextlevel ανελκυστήρες σε συνεργασία με την εταιρεία Koutsovasilis Lifts και την Kleemann Hellas γίνεται αρωγός και βρίσκεται στο πλευρό του Συλλόγου Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, συμμετέχοντας ενεργά στην απόκτηση ενός νέου και πλήρως εξοπλισμένου σπιτιού για τον Σύλλογο «Φλόγα».

Στο πλαίσιο της στήριξης και της κάλυψης των αναγκών του Συλλόγου Φλόγα, μετά από πρωτοβουλία της εταιρείας Koutsovasilis Lifts, η Nextlevel ανελκυστήρες γίνεται χορηγός στο Σύλλογο Φλόγα και συνδράμει στην ολοκλήρωση της νέας αυτής στέγης. Προσφέρουμε εξ ολοκλήρου την προμήθεια και την εγκατάσταση ενός νέου ηλεκτρομηχανικού ανελκυστήρα στο νέο Σπίτι των Παιδιών της Φλόγας.

Σημαντική είναι η προσφορά της εταιρείας Kleemann Hellas η οποία προσέφερε την χαμηλότερη τιμή στην αγορά και συγκεκριμένα κάτω του κόστους προκειμένου να συνδράμει και εκείνη με τη σειρά της στην προσπάθεια για την άμεση ολοκλήρωση του έργου.

Γνωρίζοντας τη χρησιμότητα αυτής της εγκατάστασης σε ένα κτήριο όπου θα στεγάσει επιπλέον εννέα οικογένειες , ανεβάζοντας έτσι το σύνολο των φιλοξενουμένων οικογενειών σε 45, η Nextlevel ανελκυστήρες συμβάλλει στην ολοκλήρωση αυτής της υλοποίησης προσφέροντας χαρά στις οικογένειες αυτών των παιδιών. Με κίνητρο μας, την αμέριστη συμπαράσταση μας προς το δύσκολο έργο που φέρνουν εις πέρας οι οικογένειες αυτών των παιδιών, η Nextlevel ανελκυστήρες γίνεται συνοδοιπόρος στον αγώνα τους.

Σήμερα, 15 Δεκεμβρίου 2016 ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας θα εγκαινιάσει το 3ο Σπίτι των Παιδιών της ΦΛΟΓΑΣ. Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι γονείς και τα παιδιά της ΦΛΟΓΑΣ, σας προσκαλούν όλους στα εγκαίνια του 3ου Σπιτιού των Παιδιών που θα πραγματοποιηθούν στις 19.00 ημέρα Πέμπτη από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο. Πρόκειται για μια εκδήλωση όπου η Φλόγα θα τιμήσει, θα ευχαριστήσει, θα θυμηθεί, θα δεσμευτεί για το μέλλον και θα γιορτάσει τα 35 χρόνια από την ίδρυση της.

Το νέο κτήριο είναι δωρεά της κας Ελισσάβετ Φωτεινέλλη Κριτικού στη μνήμη του συζύγου της Ιωάννη Κριτικού, ενώ ανακατασκευάστηκε και εξοπλίστηκε από τις δωρεές των χιλιάδων ευαισθητοποιημένων φίλων της Φλόγας.

Εκτός από τις εννέα επιπλέον οικογένειες που θα φιλοξενεί, θα διαθέτει και μια μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων για τις ενημερωτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

86 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page