top of page
  • Admin

GREEN ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ KLEEMANN HELLAS


Ο έμπρακτος σεβασμός στο περιβάλλον και μάλιστα με τη χρήση της υψηλής τεχνολογίας αποτελεί προτεραιότητα για την βορειοελλαδική βιομηχανία ανελκυστήρων Kleemann Hellas, η οποία εστιάζει στην έρευνα και στην καινοτομία με «πράσινο» χαρακτήρα.

Η εταιρεία πρωτοπορεί και αναβαθμίζει τα προϊόντα της εξοπλίζοντας τα με φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά, που προσφέρουν μείωση του κόστους χρήσης τους.

Στο πλαίσιο αυτό, οι νέοι υδραυλικοί και μηχανικοί ανελκυστήρες νέας γενιάς – Green Edition διαφοροποιούνται από τη συμβατική τεχνολογία, καθώς προσφέρουν άριστη ποιότητα κίνησης με ταυτόχρονη εξοικονόμηση ενέργειας έως 50%. Οι ανελκυστήρες συνοδεύονται από ενεργειακή μελέτη και πιστοποιητικό κατηγοριοποίησης κατανάλωσης ενέργειας.

Ο υδραυλικός ανελκυστήρας green edition προσφέρει χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας έως και κατά 50%, σε σχέση με τους απλούς ανελκυστήρες.

Μάλιστα, προσφέρεται και στην έκδοση Green Edition PLUS για ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας με τη χρήση αντίβαρου.

Ο μηχανικός ανελκυστήρας green edition προσφέρει χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας έως και κατά 55%.

Την ίδια στιγμή και εκτός από τους green ανελκυστήρες, η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της εταιρείας.

Έτσι και με κύριο γνώμονα τον άνθρωπο, στην Kleemann εφαρμόζονται πρακτικές, που υποστηρίζουν έναν φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο λειτουργίας τόσο για τους ενδογενείς, όσο και για τους εξωγενείς παράγοντες, θεωρώντας ότι ο σεβασμός προς το περιβάλλον είναι επένδυση και όχι υποχρέωση.

Η ευαισθητοποίηση της Kleemann σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και ορθολογικής διαχείρισης των φυσικών πόρων επιβάλλουν την εφαρμογή μέτρων πέρα και πάνω από τις όποιες νομοθετικές ρυθμίσεις. Ως εκ τούτου η εταιρεία υλοποιεί τα εξής:

  • Σε συνεργασία με την ΕΛΤΕΠΕ (Εθνικό συλλογικό Σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης αποβλήτων λιπαντικών ελαίων) διαθέτει προς ανακύκλωση τα λιπαντικά που χρησιμοποιούνται στις μηχανές, τα οποία μετά από ειδική επεξεργασία μπορούν να διατεθούν και πάλι στο εμπόριο.

  • Ανακυκλώνονται και όλα τα υπόλοιπα υγρά απόβλητα (σαπουνέλαια, υγρά ψύξης μηχανών), όπως και η χαρτική ύλη.

  • Διαχείριση της θερμικής ενέργειας (ειδικά κάτοπτρα φυσικού αερίου σε όλη την παραγωγή).

  • Χρησιμοποιεί βιο-αποικοδομήσιμα ορυκτέλαια.

  • Διαχειρίζεται με ορθολογιστικές πολιτικές τα αστικά λήμματα και απορρίμματα.

του Δημήτρη Διαμαντίδη

23 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page