top of page
  • Admin

Σεξουαλική επίθεση στο ασανσέρ σε ηλικιωμένο άνδρα από δυο γυναίκες στο Νοσοκομείο Καλαμάτας


Σεξουαλική επίθεση δέχθηκε ηλικιωμένος από τσιγγάνες στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπως μας κατήγγειλε ο ίδιος (τα στοιχεία του μας είναι γνωστά).

Σύμφωνα με την καταγγελία του, το βράδυ της Τετάρτης πήγε να επισκεφθεί ασθενή, γνωστό του πρόσωπο, στον 2ο όροφο. Στο ασανσέρ μαζί του μπήκαν και δύο τσιγγάνες, που του επιτέθηκαν σεξουαλικά, ζητώντας του να τους κάνει έρωτα στον 3ο όροφο, και δεν τον άφηναν να βγει στον 2ο. Το ασανσέρ έφθασε στον 3ο και κει συνεχίστηκε η επίθεση των τσιγγάνων, αλλά και η αντίδραση του ηλικιωμένου για να μην ενδώσει και να ξεφύγει, όπως και τελικά τα κατάφερε.

Κατήγγειλε το γεγονός το ίδιο βράδυ στους σεκιουριτάδες του Νοσοκομείου, οι οποίοι του είπαν ότι γνωρίζουν για τη δράση των τσιγγάνων γυναικών (επιθέσεις σεξουαλικές σε ηλικιωμένους με στόχο να τους πάρουν χρήματα), υποστηρίζοντας πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι και ότι είναι θέμα της Αστυνομίας.

Συζητώντας και με στελέχη του Νοσοκομείου για το περιστατικό, τον ενημέρωσαν ότι αυτά είναι γνωστά, αλλά δεν υπάρχει ενδιαφέρον για να δοθεί λύση.

Χθες που πήγε και κατήγγειλε το γεγονός σε υπεύθυνο υπηρεσιακό στέλεχος του Νοσοκομείου, όπως μας είπε, του ζήτησε αυτά που καταγγέλλει προφορικά, να τα καταγγείλει και γραπτά με την υπογραφή του.

2 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page