top of page
  • Στο "κόκκινο" τα νεύρα των ενοίκων στις

Πάτρα: Εξώδικα από πόρτα σε πόρτα εξαιτίας των κοινοχρήστων


Εξώδικα από πόρτα σε πόρτα κυκλοφορούν σε αρκετές πολυκατοικίες της Πάτρας εξαιτίας των οφειλών από τα κοινόχρηστα που έχουν οι περισσότεροι από τους ενοικιαστές και τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων.

Σε κάθε πολυκατοικία σχεδόν οι μισοί και παραπάνω από τους ανθρώπους που μένουν ή διατηρούν την επαγγελματική τους στέγη, χρωστούν κοινόχρηστα που πολλές φορές ξεπερνούν τους έξι και τους εφτά μήνες, φτάνοντας ποσά που στο σύνολο τους αγγίζουν ακόμα και τα 600 με 700 ευρώ.

Οι λίγοι που πληρώνουν, αναγνωρίζοντας τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν, αλλά και μη αντέχοντας να δίνουν χρήματα που δεν τους αναλογούν, έχουν βάλει μπροστά γραφεία διαχειριστών πολυκατοικιών τα οποία στέλνουν από πόρτα σε πόρτα εξώδικα.

Έτσι, έχουν φτάσει στο σημείο γείτονες που ζουν στην διπλανή πόρτα, να μην μιλούν μεταξύ τους εξαιτίας των κοινοχρήστων. Χαρακτηριστικό είναι ότι λόγω των οφειλών αυτών σε αρκετές πολυκατοικίες έχει κοπεί το νερό ή το ρεύμα.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι οι περισσότερες πολυκατοικίες της Πάτρας, είτε στο κέντρο, είτε στις συνοικίες, έβγαλαν τον φετινό χειμώνα για ακόμα μία φορά χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης, παρά την… κατηφόρα που είχε πάρει η τιμή του.

10 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page