top of page
  • Admin

ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ: Οφείλονται χιλιάδες ευρώ σε κοινόχρηστα


Accountant-OneBoldMove.jpg

Σε πραγματικό αδιέξοδο βρίσκονται εταιρίες διαχείρισης κοινοχρήστων πολυκατοικιών, που εδρεύουν και λειτουργούν στην Πάτρα. Υπεύθυνοι εταιριών αποκαλύπτουν πως τα συνολικά χρέη από ενοίκους ή ακόμα και ιδιοκτήτες ακινήτων ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ, συνολικά.

Την ίδια ώρα, οι εταιρίες αδυνατούν να αντέξουν τις πιέσεις από δικαιούχους είτε πρόκειται για εταιρίες καθαρισμών που αναλαμβάνουν τη συντήρηση πολυκατοικιών, είτε για εταιρίες που φροντίζουν ανελκυστήρες ή περιβάλλοντες χώρους.

Μαθαίνουμε μάλιστα ότι εκπρόσωπο εταιριών διαχείρισης έχουν ήδη ξεκινήσει διαδικασία αναζήτησης νομικών διεξόδων, μιας και για τους οφειλέτες έχει επικρατήσει η αντίληψη ότι επί της ουσίας δεν κινδυνεύουν μη καταβάλλοντας κοινόχρηστα. Παρατηρείται το φαινόμενο ιδιοκτήτες διαμερισμάτων να χρωστούν ακόμα και… 1.000 ή και 2.500 ευρώ (!) περιπτώσεις μάλιστα που αφορούν διαμερίσματα σε καλές περιοχές της πόλης, ενώ κάποιοι από τους οφειλέτες είναι γνωστοί στην τοπική κοινωνία για το «χοντρό» πορτοφόλι που διαθέτουν…

7 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page