top of page

  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ  ΜΕΛΟΣ

International Association of Elevator Engineers

®

Εγκατάσταση Ανελκυστήρων

Ποιοτική Εγκατάσταση  Από  Εξειδικευμένους Τεχνικούς 

 

Εγκαταστάσεις ολοκληρωμένων συστημάτων ανέλκυσης

 

Η τεχνογνωσία και συνέπεια στην ολοκλήρωση έργων αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά στην υλοποίηση των εγκαταστάσεων της NEXTLEVEL. Προσφέρουμε τις αποδοτικότερες λύσεις για εσωτερικούς οικιακούς ανελκυστήρες, εμπορικά καταστήματα και χώρους εστίασης. Τοποθετούμε μηχανικούς και υδραυλικούς ανελκυστήρες με ή χωρίς μηχανοστάσιο για εξοικονόμηση ωφέλιμου χώρου και αθόρυβη λειτουργία.

 

Λύσεις που εμπνέουν εμπιστοσύνη

 

H NEXTLEVEL διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και εγκαταστάσεις καθώς και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό που αποτελούν εγγύηση για την άρτια σύνθεση του ανελκυστήρα ή ανυψωτικού μηχανισμού.

 

Για κάθε εγκατάσταση ανελκυστήρα ανεξαρτήτως τύπου και σχεδίου ο υπεύθυνος μηχανολόγος μηχανικός διατηρεί τεχνικό φάκελο ώστε να εξασφαλιστεί η λειτουργικότητα, η αξιοπιστία και η ασφάλεια του κάθε έργου. Το χρονοδιάγραμμα εγκατάστασης, ο ποιοτικός έλεγχος των υλικών κατασκευής, η κοστολόγηση καθώς και οι διαδικασίες πιστοποίησης εγκατάστασης του ανελκυστήρα είναι πάντοτε προσβάσιμες στον πελάτη.

 

Η μεθοδολογία της NEXTLEVEL

 

 • Εργονομία - Βέλτιστη αξιοποίηση του διαθέσιμου χώρου και των κυκλοφοριακών απαιτήσεων του κτιρίου

 • Κορυφαία αισθητική - Πλήρη εναρμόνιση με την αρχιτεκτονική και πληθώρα φινιρισμάτων

 • Ποιοτικός έλεγχος - Σύνταξη και υποβολή τεχνικού φακέλου σε διαπιστευμένο φορέα για πιστοποίηση

 • Νέες απαιτήσεις ασφάλειας - Προδιαγραφές που καλύπτουν τα Ευρωπαϊκά και Διεθνή standards

 • Έρευνα και ανάπτυξη - Συνεχής δέσμευση για επενδύσεις σε καινοτόμα προϊόντα και τεχνολογίες

 • Διαφάνεια - Πλήρη ενημέρωση των πελατών πριν και καθ'όλη τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου

 

 

Αυστηρή πολιτική ποιότητας

Η εταιρία μας εφαρμόζει τα πιο αυστηρά πρότυπα ποιότητας εγκατάστασης
Ίδια Υλικά, Ίδια Ποιότητα Εγκατάστασης;
Ποια προτερήματα έχετε με την εγκατάσταση ανελκυστήρα από την NEXTLEVEL

Γιατί λοιπόν να επιλέξετε την NEXTLEVEL ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ για την εγκατάσταση του ανελκυστήρα σας

 

 • Προσφέρουμε ολοκληρωμένα πακέτα ανελκυστήρων από την Νο1 κατασκευάστρια εταιρεία στην Ελληνική αγορά καθώς  και ανάμεσα στις καλύτερες παγκοσμίως.

 • Ο ανελκυστήρας σας παραλαμβάνεται κατευθείαν από τη γραμμή παραγωγής σε ειδικά πακέτα και περιλαμβάνει από την τελευταία βίδα μέχρι και το λάδι της πρώτης συντήρησης του πριν την παράδοση.

 • Ο κάθε ανελκυστήρας είναι κατασκευασμένος για τον δικό σας χώρο και δεν θα υποστεί τροποποιήσεις που πιθανό να τον έκαναν ευάλωτο σε φθορές και βλάβες

 • Διαθέτουμε τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό εγκατάστασης, με κορυφαία εργαλεία συναρμολόγησης που προσφέρουν άνεση στον εγκαταστάτη και πάνω από όλα ποιότητα στον ανελκυστήρα σας.

 • Διαθέτουμε άριστα εκπαιδευμένα συνεργεία με τα πιο αυστηρά κριτήρια επιλογής τους και με συνεχή εκπαίδευση καθώς και ενημέρωση από τους κατασκευαστές των προϊόντων όπως η KLEEMANN HELLAS και η STA.GE HELLAS

 • Τοποθετούμε αποκλειστικά πιστοποιημένα υλικά κορυφαία στην αγορά ανεξαρτήτως του κόστους τους και πάντα σε λογικά πλαίσια.

 • Προμηθευόμαστε υλικά και εξαρτήματα με πολυετή παρουσία στην Ελληνική και παγκόσμια αγορά ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος στην περίπτωση που κάποια εταιρία κλείσει οριστικά, επίσης τέτοιες εταιρίες παρέχουν και μακροχρόνια υποστήριξη και επάρκεια ανταλλακτικών για μελλοντική χρήση και ανάγκη για την αποφυγή μεγάλου κόστους επιβαρύνσεων προς τον πελάτη.  

 • Εμπειρία πάνω από 16 χρόνια στην εγκατάσταση νέων ανελκυστήρων τοποθετώντας τους σε κάθε τύπου κτίρια σε κάθε γωνιά της Ελλάδας

 • Η κάθε εγκατάσταση τηρεί συγκεκριμένα πρότυπα που εφαρμόζει η εταιρία μας, διασφαλίζοντας έτσι την καλή λειτουργία, την άμεση εύρεση τεχνικού προβλήματος και την μακροζωία του ανελκυστήρα σας.

 • Είμαστε από τις ελάχιστες εταιρίες που παρουσιάζουμε το κάθε έργο μας στο διαδίκτυο και στον κάθε υποψήφιο πελάτη. Είμαστε περήφανοι για την ποιότητα των υπηρεσιών και των έργων μας.

 • Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι η λεπτομέρεια στο κάθε κομμάτι του ανελκυστήρα, σε αυτό που βλέπει ο πελάτης και αυτό που δεν θα δει ποτέ. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε την αδιάλειπτη και καλή λειτουργία του ανελκυστήρα καθώς και την άμεση επέμβαση και επίλυση από τεχνικό, οπουδήποτε ζήτημα υπάρξει μελλοντικά.

 • Το 99% των εγκαταστάσεων πανελλαδικά ΔΕΝ συναρμολογείτε με βίδες αποκλειστικά, εμείς στην NEXTLEVEL το καταφέραμε! Τοποθέτηση ανελκυστήρα εξολοκλήρου και αποκλειστικά με βίδες, εύκολη ρύθμιση, δεν καταστρέφει την βαφή των υλικών, εύκολη αντικατάσταση η μικρό ρύθμιση μελλοντικά, απόλυτη ευθυγράμμιση του κάθε εξαρτήματος.

 • Σε κάθε εγκατάσταση τοποθετούμε επώνυμα ειδικά καλώδια και αποφεύγουμε τις οικονομικές λύσεις τηλεφωνικών καλωδίων η κακής ποιότητας καλούδια που στο μέλλον θα προκαλέσουν είτε ζητήματα ασφαλείας είτε βλάβες και αντικαταστάσεις.

 • Σε ειδικές περιπτώσεις αποφεύγουμε την κακή στερέωση του ανελκυστήρα και με έκχυση ειδικής ρητίνης HILTI που ασφαλίζει στο 100% με ειδικά άγκιστρα τον ανελκυστήρα πετυχαίνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, παρόλο που αυτό μπορεί να είναι επιπλέον δαπανηρό. 

 • Καλωδιώσεις και σωληνώσεις σε απόλυτη ευθυγράμμιση και άριστη συναρμολόγηση όλων των εξαρτημάτων διατηρώντας την έτσι ευέλικτη, οπτικά καλαίσθητη, λειτουργική και πάνω από όλα ασφαλή.

 • Κορυφαία πρότυπα ασφαλείας κατά την εγκατάσταση του ανελκυστήρα σας, προστατεύοντας τεχνικούς και χρήστες κοινόχρηστων χώρων κατά την διάρκεια των εργασιών.

 • Δεν θα πιέσουμε το τεχνικό προσωπικό να γίνει άμεσα αποπεράτωση του έργου και συνεπώς να γίνουν κακοτεχνίες η καταστροφές στο κτίριο σας.

 • Η NEXTLEVEL ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ αυτό που θα σας προτείνει στην προσφορά εγκατάστασης θα εγκαταστήσει και στον ανελκυστήρα σας χωρίς παραπλανητικά προϊόντα η πανομοιότυπα μόνο εμφανισιακά.

 • Η τιμή που θα σας δοθεί στην προσφορά θα είναι τελική και δεν θα ζητηθούν πρόσθετες οικονομικές επιβαρύνσεις μετά την ανάληψη του έργου.

 • Η προσφορά μας πάντα περιλαμβάνει την έκδοση αδείας και πιστοποιητικού καλής λειτουργίας από την TUV HELLAS την πλέον αξιόπιστη εταιρία πιστοποίησης ανελκυστήρων

 • Σεβόμαστε την περιουσία και τον χώρο που πραγματοποιούμε εργασίες και μεριμνούμε για την ασφάλεια των τεχνικών μας καθώς και των υπολοίπων συνεργείων του κτιρίου.

Τι ΔΕΝ θα βρείτε στην NEXTLEVEL ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

ΔΕΝ θα βρείτε οικονομικά υλικά κατώτερης ποιότητας παρόλο που θα ωφελούσαν και εσάς και την εταιρεία ΜΟΝΟ κατά την αγορά τους και όχι μελλοντικά

ΔΕΝ θα βρείτε ύποπτα συστήματα ελέγχου ανελκυστήρα με απώτερο σκοπό το κέρδος.

ΔΕΝ συνεργαζόμαστε με εργολάβους / υπεργολάβους πάρα μόνο με εξειδικευμένους, μονίμους τεχνικούς με άριστη εκπαίδευση.

ΔΕΝ θα επιχειρήσουμε να εγκαταστήσουμε κάποιο οικονομικό προϊόν ανελκυστήρα που δεν θα ταιριάζει και δεν θα καλύπτει τις ανάγκες του χώρου σας και προτείνοντας σας κάποιο οικονομικότερο ώστε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί από κάποια άλλη εταιρία  

 

Τι να προσέξετε πριν επιλέξετε κάποια εταιρία

Ένα καλό προϊόν μπορεί με την κακή η λανθασμένη τοποθέτηση να χάσει την ποιότητα του και να δημιουργήσει σωρεία προβλημάτων και αμεσότερων φθορών των υλικών καθώς και κακής ποιότητας κύλιση.

Επίσης μπορεί με την κακή η λανθασμένη τοποθέτηση να αποκτήσετε έναν τόσο κακής ποιότητας ανελκυστήρα όσο και ο πιο οικονομικός της αγοράς!

Ο τρόπος εγκατάστασης είναι αυτό που καθορίζει την μακροζωία του ανελκυστήρα σας, την άνεση και την μελλοντική οικονομία στην τσέπη σας!

Επίσης μεγάλη προσοχή στην παραπλάνηση με προϊόντα διαφόρων εταιριών. Για παράδειγμα, σας αναφέρουν και σας πείθουν ότι θα τοποθετηθεί ανελκυστήρας ’’NEXTLEVEL’’ πόσα μέρη του ανελκυστήρα σας θα είναι όμως στην πραγματικότητα κατασκευασμένα από την ‘’NEXTLEVEL’’.

Ένα τεράστιο ποσοστό εταιριών που αγγίζει το 80% παραπλανάει με αυτόν τον τρόπο τον πελάτη και τοποθετεί 2 με 3 εξαρτήματα επώνυμα και τα υπόλοιπα είναι τα πιο οικονομικά που υπάρχουν στην αγορά,  ίσως ποτέ δεν θα το προσέξετε και θα αναρωτιέστε γιατί τόσες φθορές και βλάβες σε έναν ολοκαίνουργιο ανελκυστήρα

Επίσης ιδιαίτερη προσοχή στον πίνακα του ανελκυστήρα, είναι και η καρδιά του ασανσέρ.

Η επιλογή του πίνακα καθορίζει και την τιμή αλλά και το πόσο  θα είστε πλέον δεσμευμένοι στην εταιρεία που τον εγκατέστησε.

Ένας πίνακας που τον παρέχει μόνο μια εταιρεία εγκατάστασης η ελάχιστες σημαίνει ότι μόνο αυτή η εταιρεία μπορεί να τον υποστηρίξει στο 100% σε κάποιο πρόβλημα η και σε κάποιου είδους ‘’κλείδωμα’’ του ανελκυστήρα.

 

Αυτό δεν θα αποφέρει απαραίτητα πολλά κέρδη στην εταιρία κατά την τοποθέτηση του ανελκυστήρα σας αλλά κέρδη μελλοντικά καθώς θα είστε δεσμευμένος και θα σας χρεώνει όσο η εταιρεία θελήσει για το κάθε εξάρτημα, φυσικά δεν θα το καλύπτει η εγγύηση η λόγω φθοράς η λόγω λήξης της.

 

bottom of page