top of page
  • Admin

VIDEO: Πύργος με διαμερίσματα με ασανσέρ για supercars!


Παρέα με τα αγαπημένα τους αυτοκίνητα θα αγναντεύουν τη θάλασσα οι ιδιοκτήτες πολυτελών διαμερισμάτων σε ουρανοξύστη του Μαϊάμι, που σχεδίασε η..Porsche!

Ανάρπαστα έχουν γίνει τα διαμερίσματα του νέου πύργου στο Μαϊάμι, που έχει σχεδιαστεί από την ίδια την Porsche και θα αρχίσει να κατοικείται από την 1η Σεπτεμβρίου του 2016. Το 95% των πολυτελέστατων μεζονετών έχει πωληθεί ήδη σε 22 πολυεκατομμυριούχους, οι οποίοι έχουν μεταξύ άλλων και τη δυνατότητα να παίρνουν το αγαπημένο τους αυτοκίνητο μέσα στο σαλόνι τους!

Στον ουρανοξύστη -με συνολικό κόστος κατασκευής 560 εκατομμύρια δολάρια- λειτουργούν πολλά ασανσέρ, που ανεβαίνουν (και κατεβαίνουν) με ταχύτητα 200 μέτρων ανά λεπτό έως τον εξηκοστό όροφο. Ένα από αυτά είναι ωστόσο ξεχωριστό, αφού έχει κατασκευαστεί εξολοκλήρου από γυαλί και μπορεί να φιλοξενήσει άνετα ένα αυτοκίνητο και να το μεταφέρει στο καθιστικό κάθε διαμερίσματος. Εκεί μπορεί να απολαύσει ο τυχερός κάτοχος της μεζονέτας τη θέα της θάλασσας όχι μπροστά στο τζάκι, αλλά παρέα με το αγαπημένο του supercar. Όλη η διαδικασία μεταφοράς γίνεται ρομποτικά πάνω σε μία πλατφόρμα με ροδάκια και με σβησμένο τον κινητήρα του αυτοκινήτου, ώστε να μην εκπέμπονται καυσαέρια μέσα στις κατοικίες.

Aπούλητο έχει μείνει προς το παρόν το ρετιρέ του ουρανοξύστη, το οποίο κοστολογείται στα 32,5 εκατομμύρια δολάρια και διαθέτει ένα τεράστιο χώρο υποδοχής με τραπεζαρία, τέσσερα υπνοδωμάτια, επτά μπάνια, γυάλινες προσόψεις ύψους έξι μέτρων και δικό του πριβέ ανελκυστήρα. Επίσης στην τιμή περιλαμβάνεται και ένα γκαράζ 280 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις επιθυμίες του αγοραστή σε μπαρ, αίθουσα μπιλιάρδου, ψυχαγωγίας, home cinema ή playroom.

Στο προσωπικό του ουρανοξύστη θα υπάρχει και ένα άτομο, που θα ασχολείται αποκλειστικά και μόνον με εργασίες σε σχέση με τα αυτοκίνητα των ιδιοκτητών των διαμερισμάτων. Αυτό είναι σέρβις!

3 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page