top of page
  • Admin

VIDEO: 25χρονος έσωσε γυναίκα πριν παρασυρθεί στο κενό από έναν ανελκυστήρα, ο ίδιος βρήκε τραγικό θ


Η γυναίκα επιχείρησε να εισέλθει στον θάλαμο, εκείνος την έσπρωξε πίσω και της ευχήθηκε «ευτυχισμένο το νέο έτος», πριν χαθεί στο κενό

Μοιάζει με σενάριο βγαλμένο από το μυαλό κάποιου συγγραφέα, ωστόσο συνέβη στην πραγματικότητα και είχε τραγική κατάληξη. Ένας 25χρονος έχασε τη ζωή όταν κόπηκαν τα συρματόσχοινα ενός ανελκυστήρα, αφού πρώτα είχε εμποδίσει μία γυναίκα να εισέλθει στον θάλαμο, σώζωντας τη ζωή της.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σε κτίριο του Μανχάταν της Νέας Υόρκης, νωρίς το απόγευμα. Ο 25χρονος Στέφεν Χιουετ Μπράουν παγιδεύτηκε στον ανελκυστήρα του κτιρίου που διέμενε, όταν κόπηκαν τα συρματόσχοινα και ο θάλαμος «κρέμασε». Η 23χρονη Μανουέλ Κορονάδο επιχείρησε να εισέλθει μαζί του στον θάλαμο. Εκείνος την εμπόδισε, την έσπρωξε πίσω, της ευχήθηκε «ευτυχισμένο το νέο έτος» και αμέσως μετά χάθηκε στο κενό.

Οι συγκάτοικοι του Στέφεν κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο, ο 25χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά ήταν ήδη αργά. Όπως ειπώθηκε από τους ενοίκους του κτιρίου, υπήρξαν και κατά το παρελθόν προβλήματα με τον ανελκυστήρα, καθώς το 2011 έγιναν δύο αναφορές για επικίνδυνη κατάσταση.

1 Προβολή0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page