top of page
  • Admin

Σεξ στο γραφείο, σεξ στο ασανσέρ: 8 μέρη που δεν κάνουμε πια σεξ


Μια δεκαετία πριν τα πράγματα ήταν αλλιώς. Το σεξ ήταν πιο ανέμελο, συνέβαινε στα πιο τρελά μέρη. Καταγράψαμε μερικά από τα πιο εξτρίμ μέρη για «σεξάκι».

Λίγο η καθημερινότητα, λίγο η κούραση από τη δουλειά, λίγο η γενικότερη απογοήτευση από την έλλειψη χρημάτων και προοπτικής, λίγο όλα τα παραπάνω, πάει το σεξ. Το πάτησε το τρένο. Η φαντασία μας εκμηδενίστηκε μπροστά στον ισοπεδωτήρα της πραγματικής ζωής. Μια δεκαετία πριν τα πράγματα ήταν αλλιώς. Το σεξ ήταν πιο ανέμελο, συνέβαινε στα πιο τρελά μέρη. Ιδού μερικά παραδείγματα:

1. Σεξ στο γραφείο: την εποχή των παχιών αγελάδων και της οικονομικής ευημερίας, το σεξ στα SATO έδινε και έπαιρνε. Χαμός. Η εξουσία και το παχυλό πορτοφόλι είναι παραδοσιακά από τα πιο δυνατά αφροδισιακά. Το ίδιο και η φιλοδοξία. Σήμερα, που όλα τα αξιακά συστήματα δοκιμάζονται, το σεξ στο γραφείο πνέει τα λοίσθεια. Ας λύσουμε πρώτα το ανταγωνιστικό κλίμα που κυριαρχεί και μετά το γυρνάμε στα πορνογραφικά ζετέμ.

2.Σεξ στις τουαλέτες των κλαμπ: Δεν είναι μόνο ο φόβος των μικροβίων και των βακτηριδίων που φυλάει τα έρμα, είναι που και τα ίδια τα έρμα έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη για κουβέντα και socializing, όταν βγαίνουν από την τρύπα τους για να διασκεδάσουν, που η οποιαδήποτε υποψία για σεξ μετατίθεται για αργότερα. Αργότερα, αργότερα πλησιάσανε δυο κότερα...

3. Σεξ στα πάρτι: Η αλήθεια είναι ότι η εποχή των πάρτι έχει αποδυναμωθεί. Ούτε τόσα πάρτι γίνονται, ούτε τόσο φλερτ υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Όταν όμως συμβαίνουν κάποια γκάδερινκς, άπαντες φροντίζουν να βγάλουν «αυθόρμητες» σέλφι και στη συνέχεια να τις ανεβάσουν, «αυθόρμητα» πάντα, στο φέισμπουκ. Το αυθόρμητο σεξ στον κήπο ή στο δωμάτιο φιλοξενίας των ξένων ή στο κλιμακοστάσιο, έχει πάει περίπατο.

4. Σεξ στα λιμανάκια Βουλιαγμένης/δασύλλια/πάρκα/ξέφωτα: Δεν είναι μόνο οι χαμηλές θερμοκρασίες που απαγορεύουν τις μυστικές συνευρέσεις σε open air σκηνικά. Είναι ο φόβος της αυξημένης -από την σαλταρισμένη εποχή- εγκληματικότητας που έχει αρχίσει να δηλητηριάζει τις αισθήσεις μας και τις παραισθήσεις μας, απαγορεύοντάς μας ουσιαστικά να νιώσουμε ελεύθεροι. Ποιος ξεβρακώνεται στα πέριξ της Αθήνας πλέον; Τρελός είσαι;

5. Σεξ στο αεροπλάνο/καράβι/τρένο: Ίσως να έχουν περιοριστεί και οι ίδιες οι μετακινήσεις, ίσως να έχει κερδίσει ο φόβος (που λέγαμε και παραπάνω) κάποια έξτρα εδάφη, το σίγουρο είναι ότι οι άνθρωποι δεν αγγίζονται από το Impulse (που έλεγε και μια διαφήμιση στα 80s), δεν επιβεβαιώνουν το μεθυστικό άρωμα του διπλανού τους. Ακόμα και το φλερτ χαροπαλεύει, τουλάχιστον στο τετ-α-τετ και όχι μέσω sms.

6. Σεξ στο ασανσέρ: Έχει πληρώσει ο άλλος ένα σκασμό χρήματα στα κοινόχρηστα για να διατηρηθεί το ασανσέρ σε καλή κατάσταση, σιγά μη μπει μέσα να το λερώσει και να το βανδαλίσει. Ούτε τα σκουπίδια του δεν κατεβάζει από το ασανσέρ. Προτιμάει τις σκάλες που θα κάνει και λίγο γυμναστική -αυτή τη γυμναστική που χάνει από το σεξ που δεν κάνει.

7. Σεξ στο Facebook: Το Snapchat έχει κερδίσει σε σχέση με το Facebook στον συγκεκριμένο τομέα. Είναι πιο άμεσο, πιο γρήγορο και φυσικά πιο ευέλικτο μιας και τα πάντα, μηνύματα και φωτογραφίες αυτοκαταστρέφονται σε λίγα λεπτά. Είναι η επιτομή της επικοινωνίας εν έτει 2016. Τα είπαμε, τα μιλήσαμε, τα συμφωνήσαμε, τα σβήσαμε. Ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Τουλάχιστον στο Snapchat «παίζει» σεξ. Είναι κάτι.

8. Σεξ στο τραπέζι της κουζίνας: Από τον ταχυδρόμο που χτυπούσε πάντα δύο φορές, και την επίμαχη σκηνή της ομώνυμης ταινίας, που χαρακτήρισε σεξουαλικά τις επόμενες γενιές, έχει περάσει καιρός. Οι νεότεροι αγνοούν την ύπαρξη του συγκεκριμένου ταχυδρόμου, μη σου πω και του ταχυδρόμου, ως επάγγελμα, γενικότερα. Η ντίτζιταλ επικοινωνία έχει σκιάσει τα πάντα. Ή φωτίσει τα πάντα, είναι θέμα οπτικής γωνίας.

http://www.womantoc.gr/

322 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page