top of page
  • Admin

Δείτε VIDEO: Πως θα καταφέρετε να βγείτε ζωντανοί από ένα ασανσέρ που βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση


Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται δυσάρεστα όταν πρέπει να μπουν σε ασανσέρ. Κυρίως σε ένα ασανσέρ που εξυπηρετεί ένα πολυόροφο κτίριο. Και όχι. Αν και είναι κάτι που σας περιορίζει δεν πρέπει να αισθάνεστε άσχημα γι' αυτό.

Ευτυχώς οι θάνατοι που οφείλονται σε δυστυχήματα με ανελκυστήρα είναι πολύ σπάνιοι όπως και τα ατυχήματα. Αυτή η διαπίστωση όμως μάλλον δεν βοηθάει και πολύ για την αντιμετώπιση αυτής της τόσο διαδεδομένης φοβίας.

Για παν ενδεχόμενο πάντως, ερευνητές του ΜΙΤ και συγκεκριμένα του Κέντρου Βιοϊατρικής Μηχανικής κατάφεραν να βρουν ποιες είναι οι κατάληλλες κινήσεις που θα πρέπει να κάνουμε για να βγούμε ζωντανοί από ένα ασανσέρ που βρίσκεται σε...ελεύθερη πτώση.

Ποιος ξέρει. Μαζί με τις φοβίες σας μπορεί να φύγουν και εκείνοι οι ενοχλητικοί εφιάλτες.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ : ΔΩΡΕΑΝ 2 συντηρήσεις ανελκυστήρων αξίας άνω των 80.00€

Με κάθε νέο συμβόλαιο συντήρησης από 15 Σεπτεμβρίου έως και 15 Απριλίου 2016 η εταιρία μας παρέχει ΔΩΡΕΑΝ 2 συντηρήσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν από τα συνεργεία μας όταν ο πελάτης το επιθυμεί καθ’ολη την διάρκεια του 1 έτους συνεργασίας.

· Η προσφορά αφορά νέους πελάτες με αίτημα προσφοράς εντός των παραπάνω αναγραφόμενων ημερομηνιών.

· Η προσφορά αφορά συμβάσεις δωδεκάμηνης εξυπηρέτησης.

· Η πρώτη συντήρηση θα πραγματοποιηθεί το πρώτο εξάμηνο του έτους και αντίστοιχα η δεύτερη το ακόλουθο εξάμηνο

· Σε περίπτωση διακοπής του συμβολαίου πριν την ημερομηνία ανανέωσης / διακοπής η προσφορά δεν θα ισχύει και η διαχείριση είναι υποχρεωμένη να εξοφλήσει στο ακέραιο το ποσό προσφοράς συντήρησης.

· Η προσφορά δεν αφορά ανελκυστήρες με τεχνικά προβλήματα κατά την ανάθεσης του έργου.

· Εναλλακτικά αντί των 2 δωρεάν συντηρήσεων μπορεί να γίνει αντικατάσταση η επισκευή του ανελκυστήρα αξίας 80.00€ πληρώνοντας την διαφορά εάν υπάρξει.

Τα πακέτα που περιλαμβάνουν την προσφορά είναι τα ακόλουθα:

CLASSIC PACK

24 HOURS PACK

LUXURY PACK

Τηλεφωνικό Κέντρο : 211 0139 949

Φαξ : 211 800 5596

ΓΡΑΦΕΙΑ Δερβενακίων 10 Δάφνη Αθήνα 17235

ΑΠΟΘΗΚΗ Αλεξάνδρας 31 Δάφνη Αθήνα 17235

ΠΡΟΣΟΧΗ! Έχουν παρατηρηθεί αντιγραφές κειμένων της προσφοράς μας από ανταγωνίστριες εταιρείες, σας συνιστούμε να είστε προσεκτικοί και θα εκτιμούσαμε κάθε βοήθεια σας σε περίπτωση που εντοπιστούν περιεχόμενα αντιγραφής και αναπαραγωγής ώστε να προβούμε σε κάθε νόμιμη κίνηση εναντίον αυτών

3 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page