top of page
  • Admin

ΠΡΟΣΟΧΗ! εταιρείες ανελκυστήρων αντιγράφουν φωτογραφικό η γραπτό υλικό και προσφορές της εταιρίας NE


ΠΡΟΣΟΧΗ! Εντοπίστηκαν πολλά κρούσματα αντιγραφής περιεχομένων των ιστοσελίδων μας και των προσφορών μας από διάφορες εταιρίες του κλάδου χωρίς την συναίνεση της εταιρίας μας ώστε να δοθούν αν κριθεί απαραίτητο σχετικές άδειες για την αναπαραγωγή υλικού που έχει προβεί στην δημιουργία του η εταιρεία NEXTLEVEL. ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ.

Η εταιρία μας στην περίπτωση εντοπισμού περιεχομένου αλίευσης από ιστοσελίδες και προσφορές της εταιρείας NEXTLEVEL ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ αποστέλλει ηλεκτρονική ενημέρωση με τους όρους χρήσης καθώς και την σύσταση για την άμεση αφαίρεση τους, στην περίπτωση που δεν γίνει συμμόρφωση η εταιρεία μας ακολουθεί την νομική οδό.

Όλα τα αρχεία που έχουν δημιουργηθεί από την εταιρεία μας είναι καταχωρημένα - κατοχυρωμένα σε αρμόδιες υπηρεσίες με όλα τα απαραίτητα έγγραφα που πιστοποιούν την δημιουργία τους από την εταιρεία NEXTLEVEL ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ.

Παρακαλείσθε εάν πέσει στην αντίληψη σας υλικό όπως φωτογραφίες κείμενα και προσφορές που θεωρείτε ότι έχει γίνει αντιγραφή από έγγραφα και ιστοσελίδες της εταιρίας ενημερώστε μας άμεσα στο 211 0139949 η στην ηλεκτρονική διεύθυνση support@nextlevelgroup.gr

4 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page