top of page
  • Admin

Βαρύς τραυματισμός νεαρής νοσηλεύτριας από επίθεση ληστή μέσα στο ασανσέρ του "Γεννηματάς"


nurce asanser elevator

Με κρίσεις επιληψίας και αστάθεια στη βάδιση βρίσκεται τώρα η νεαρή νοσηλεύτρια η οποία, μέσα στο νοσοκομείο όπου εργαζόταν δέχθηκε επίθεση από ληστή ο οποίος μάλιστα της κατάφερε ισχυρά κτυπήματα στο κεφάλι. Συγκεκριμένα την περασμένη Τετάρτη (4/2) στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου και εφημέρευε, η νοσηλεύτρια μετά το τέλος της απογευματινής βάρδιας μπήκε στο ασανσέρ προκειμένου να αποχωρήσει από το νοσοκομείο.

Μαζί της μπήκε και ένας νεαρός άνδρας. Όταν η νοσηλεύτρια άνοιξε την τσάντα της για να πάρει το πορτοφόλι της δέχθηκε την επίθεση του νεαρού, που άρχισε να την χτυπάει με μανία στο κεφάλι.

Η νοσηλεύτρια έχασε τις αισθήσεις της και ο δράστης αφού πήρε το πορτοφόλι έφυγε χωρίς να γίνει αντιληπτός από κανέναν. Την άτυχη νοσηλεύτρια βρήκε λιπόθυμη μέσα στο ασανσέρ συνάδελφος της. Η νοσηλεύτρια στη συνέχεια αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες παρουσίασε κρίσεις επιληψίας καθώς και αστάθεια και οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη νοσηλεία της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νοσηλεύτρια δεν εργάζεται μόνιμα στο νοσοκομείο, αλλά πρόκειται για πεντάμηνης απασχόλησης με πρόγραμμα voucher, η οποία θα αμειφθεί για τις υπηρεσίες της μετά το τέλος του πενταμήνου.

Η αστυνομία εκτιμά πως ο δράστης εκμεταλλεύθηκε το γεγονός της εφημερίας του νοσοκομείου όπου η είσοδος είναι ελεύθερη.

8 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page